Îles flottantes (2000)

Îles flottantes

82 minuten Drama, Komedie 2000

Recensies Îles flottantes

MovieMeter: 2,97

Filmposter Îles flottantes

Kaat, Sascha en Isa laten zich meedrijven op de stroom van het leven. Drie vriendinnen die gewend zijn alles met zelfspot en ironie te benaderen, maar nu ze om en nabij de dertig zijn stapelen de vraagtekens zich op en hebben ze het vermoeden dat er iets moet of zal gaan veranderen in hun leven. Stukje bij beetje bereiken ze alledrie het punt waarop ze één pijnlijke conclusie moeten trekken: het uitstellen van verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven is onhoudbaar geworden. Om grip op hun leven te krijgen beginnen Kaat, Sascha en Isa ieder voor zich aan een persoonlijke zoektocht, waarbij ze onbewust afstand van elkaar nemen. Omdat Kaat, Sascha en Isa hun geheimen en hun emoties niet met elkaar kunnen delen is het evenwicht tussen de vriendinnen ernstig verstoord en raken ze alledrie in een isolement.
Filmposter Filmposter Îles flottantes

Regisseur Îles flottantes

Nanouk Leopold

Schrijvers Îles flottantes

Nanouk Leopold

Cast Îles flottantes

Halina Reijn
Maria Kraakman
Kuno Bakker
Manja Topper

Filmagenda van Îles flottantes

Îles flottantes

Wil jij weten waar Îles flottantes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Îles flottantes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Îles flottantes informatie

Benieuwd waar Îles flottantes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Îles flottantes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Îles flottantes al heeft ontvangen.

Îles flottantes trailer

Benieuwd of Îles flottantes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Îles flottantes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Îles flottantes kunt kijken!