Imitation of Life (1958)

Imitation of Life

125 minuten Drama 1958

Recensies Imitation of Life

MovieMeter: 3,84
Rotten Tomatoes 81

Filmposter Imitation of Life

Lora is een actrice die het maar niet lukt om door te breken. Op een dag aan het strand ontmoeten Lora en haar dochtertje de zwarte Annie en haar dochtertje Sarah Jane, die een blank uiterlijk heeft. Annie is hard op zoek naar onderdak en ze mag met Sarah Jane bij Lora intrekken als hulp in de huishouding. Als de jaren verstrijken komt het succes toch voor Lora als actrice en de vier blijven al die tijd samen. Maar al van jongs af aan heeft Sarah Jane er problemen mee dat ze een zwarte afkomst heeft en probeert dit zo goed mogelijk te verbergen voor de buitenwereld, tot groot verdriet van haar moeder.
Filmposter Filmposter Imitation of Life

Regisseur Imitation of Life

Douglas Sirk

Schrijvers Imitation of Life

Fannie Hurst

Allan Scott

Eleanore Griffin

Cast Imitation of Life

Lana Turner
Sandra Dee
Susan Kohner
John Gavin
Juanita Moore

Filmagenda van Imitation of Life

Imitation of Life

Wil jij weten waar Imitation of Life op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Imitation of Life draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Imitation of Life informatie

Benieuwd waar Imitation of Life over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Imitation of Life. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Imitation of Life al heeft ontvangen.

Imitation of Life trailer

Benieuwd of Imitation of Life iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Imitation of Life jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Imitation of Life kunt kijken!