In A Lonely Place (1950)

6 Angst Geweld

In A Lonely Place

6 Angst Geweld
94 minuten Drama, Mysterie, Thriller, Film noir, Romantiek 1950

Recensies In A Lonely Place

MovieMeter: 3,82
Rotten Tomatoes 98

Filmposter In A Lonely Place

Scriptschrijver Dixon Steele heeft de onplezierige taak een matige 'bestseller' te scripten. Hij heeft Mildred Atkinson om hem het verhaal in haar eigen woorden te vertellen. Later die nacht is Mildred vermoord en is Steele de hoofdverdachte. Maar gelukkig voor hem geeft zijn buurvrouw Laurel Gray hem een alibi.
Filmposter Filmposter In A Lonely Place

Regisseur In A Lonely Place

Nicholas Ray

Schrijvers In A Lonely Place

Andrew Solt

Edmund H. North

Dorothy B. Hughes

Cast In A Lonely Place

Humphrey Bogart
Gloria Grahame
Carl Benton Reid
Frank Lovejoy

In A Lonely Place

Wil jij weten waar In A Lonely Place op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In A Lonely Place draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In A Lonely Place informatie

Benieuwd waar In A Lonely Place over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In A Lonely Place. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In A Lonely Place al heeft ontvangen.

In A Lonely Place trailer

Benieuwd of In A Lonely Place iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In A Lonely Place jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In A Lonely Place kunt kijken!