In a Whisper (2019)

In a Whisper

80 minuten 2019

Filmposter In a Whisper

Jeugdvriendinnen Patricia en Heidi groeiden op in Cuba, waar ze allebei studeerden aan de filmacademie. Als kinderen van de jaren zeventig zijn ze opgevoed met de communistische idealen van Che Guevara, maar de beloofde rooskleurige toekomst blijft uit. Afzonderlijk van elkaar ontvluchten ze hun vaderland, weg van de malaise en censuur. Heidi belandt in Zwitserland, Patricia in Spanje. Het contact is jarenlang verbroken. Wanneer ze, veertig jaar oud inmiddels, voorzichtig opnieuw toenadering zoeken, gebeurt dat op de manier die hun het beste past: via videobrieven. Allebei zijn ze hun leven blijven filmen, ook als het erop leek dat ze nooit meer in de filmwereld zouden werken.
Filmposter Filmposter In a Whisper

Regisseurs In a Whisper

Heidi Hassan

Patricia Pérez Fernández

Schrijvers In a Whisper

Onbekend

Cast In a Whisper

Onbekend

In a Whisper

Wil jij weten waar In a Whisper op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In a Whisper draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In a Whisper informatie

Benieuwd waar In a Whisper over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In a Whisper. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In a Whisper al heeft ontvangen.

In a Whisper trailer

Benieuwd of In a Whisper iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In a Whisper jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In a Whisper kunt kijken!