https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/158500-70f3f43647559c226bd3b21e0548db81c9bf5b56/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

IN BRUGES (2008)

16 Geweld Grof taalgebruik
Hitman Ray voelt zich schuldig nadat een klus verkeerd is afgelopen. Samen met zijn partner wacht hij zijn nieuwe orders af van zijn meedogenloze baas in Bruges.

IN BRUGES

16 Geweld Grof taalgebruik
107 minuten Drama, Misdaad, Komedie, Thriller, Crime, Humor 2008

Recensies IN BRUGES

Metacritic: 67,1
MovieMeter: 3,46
Rotten Tomatoes 84

Filmposter IN BRUGES

Hitman Ray voelt zich schuldig nadat een klus verkeerd is afgelopen. Samen met zijn partner wacht hij zijn nieuwe orders af van zijn meedogenloze baas in Bruges.

Twee huurmoordenaars krijgen na een serieus fout gelopen klus de opdracht in Brugge onder te duiken en daar te wachten op een telefoontje van hun chef. De ene maakt van de gelegenheid gebruik om wat kunst en cultuur op te snuiven, zijn kompaan vindt Brugge maar een achterlijk gat. Zijn wroeging over wat hij fout gedaan heeft lijkt hem naar een depressie te leiden, tot hij een meisje ontmoet dat zijn stuntelige avances lijkt te beantwoorden. Als na enkele dagen het telefoontje eindelijk arriveert, blijkt dat ze toch niet enkel voor de rustige omgeving naar Brugge zijn gestuurd.
IN BRUGES
Filmposter Filmposter IN BRUGES

Regisseur IN BRUGES

Martin McDonagh

Schrijvers IN BRUGES

Martin McDonagh

Cast IN BRUGES

Brendan Gleeson
Colin Farrell
Ralph Fiennes
Elizabeth Berrington
Olivier Bonjour
Rudy Blomme
Mark Donovan

Filmagenda van IN BRUGES

IN BRUGES

Wil jij weten waar IN BRUGES op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar IN BRUGES draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

IN BRUGES informatie

Benieuwd waar IN BRUGES over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over IN BRUGES. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies IN BRUGES al heeft ontvangen.

IN BRUGES trailer

Benieuwd of IN BRUGES iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de IN BRUGES jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij IN BRUGES kunt kijken!