https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/153724-6fad01a1353a9ba6fefa916431d6767b48518569/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

In de armen van Morpheus (2020)

In de armen van Morpheus is een ontdekkingstocht naar de schoonheid en de wreedheid van de slaap.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

In de armen van Morpheus

82 minuten 09-07-2020

Filmposter In de armen van Morpheus

In de armen van Morpheus is een ontdekkingstocht naar de schoonheid en de wreedheid van de slaap.

Alleen in de slaap kun je ontsnappen aan de logica van het dagelijks leven. Door te vergeten en te dromen. Maar wat als je slaap zo heftig is dat het je leven overdag ontwricht? In de armen van Morpheus is een ontdekkingstocht naar de schoonheid en de wreedheid van de slaap. Een irrationele wereld waar wij geen vat op hebben, maar die wel vat heeft op ons. Roselien is altijd moe en valt overal in slaap. Er is een werkzaam medicijn, maar tegen welke prijs? Emily wordt geplaagd door apocalyptische nachtmerries en agressie tijdens slaapwandelen. Een ritueel lijkt uitkomst te bieden. Hun verhalen raken verweven met een dichteres die hele nachten door Brussel dwaalt, een moeder met levensechte slaapverlamming en een muzikant met luide explosies in zijn hoofd. Eén man vat hooguit twee uur een droomloze slaap en rest een doorwaakt bestaan. Ben je degene in je slaap, of de persoon als je wakker bent? Is je dagelijkse leven een gevolg van hoe je de nacht bent door gekomen of is je nachtleven een verwerking van je dagelijkse bestaan? De logica van de droom wint het van de documentaire realiteit als In de armen van Morpheus geleidelijk verandert in een zinnenprikkelend mozaïek van radicale slaapervaringen; natuurgetrouwe observaties bevatten bevreemdende elementen en een gesprek vindt plaats in een droom van een uitgebrand huis.
In de armen van Morpheus In de armen van Morpheus In de armen van Morpheus In de armen van Morpheus In de armen van Morpheus In de armen van Morpheus
Filmposter Filmposter In de armen van Morpheus

Regisseur In de armen van Morpheus

Marc Schmidt

Schrijvers In de armen van Morpheus

Marc Schmidt

Cast In de armen van Morpheus

Onbekend

Filmagenda van In de armen van Morpheus

In de armen van Morpheus

Wil jij weten waar In de armen van Morpheus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In de armen van Morpheus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In de armen van Morpheus informatie

Benieuwd waar In de armen van Morpheus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In de armen van Morpheus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In de armen van Morpheus al heeft ontvangen.

In de armen van Morpheus trailer

Benieuwd of In de armen van Morpheus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In de armen van Morpheus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In de armen van Morpheus kunt kijken!