In Fabric

In Fabric

118 minuten Horror 2018
MovieMeter: 3,33
'In Fabric' speelt zich af tegen de achtergrond van de koopjes in de drukke winterperiode in een griezelig warenhuis. Deze beschikt over een speciale jurk die de aandacht trekt van enkele klanten. Wat ze echter niet weten, is dat het kleed vervloekt is en iedereen die ermee in aanraking komt ondervindt al snel gruwel en tegenslagen in zijn leven.

Geregisseerd door

Peter Strickland

Schrijvers

Peter Strickland

Cast

Marianne Jean-Baptiste
Leo Bill
Sidse Babett Knudsen
Steve Oram
Julian Barratt
Caroline Catz
Hayley Squires
Gwendoline Christie
Fatma Mohamed
Hayley Squires

Bioscoopagenda van In Fabric

In Fabric

Wil jij weten waar In Fabric op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Fabric draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Fabric informatie

Benieuwd waar In Fabric over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Fabric. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Fabric al heeft ontvangen.

In Fabric trailer

Benieuwd of In Fabric iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Fabric jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Fabric kunt kijken!