https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/145227-3a7fc87c6afc199d2919f8bd0e4f6f004a3eadee/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

In Oranje (2004)

AL
Remco is een voetbaltalent dat droomt van het Nederlands elftal. Als zijn vader Erik plotseling overlijdt, stort zijn wereld echter in. Met behulp van zijn vrienden Winston en Anneke krijgt Remco langzaam weer zin om te gaan voetballen.

In Oranje

AL
90 minuten Drama, Avontuur, Familie, Sport, Humor 2004

Recensies In Oranje

MovieMeter: 2,89

Filmposter In Oranje

Remco is een voetbaltalent dat droomt van het Nederlands elftal. Als zijn vader Erik plotseling overlijdt, stort zijn wereld echter in. Met behulp van zijn vrienden Winston en Anneke krijgt Remco langzaam weer zin om te gaan voetballen.

Remco is 12 jaar. Hij is een getalenteerd en fanatiek voetballertje met maar één droom: te mogen spelen in het Nederlands Elftal. Zelfs de tekst van het Wilhelmus kent hij al uit zijn hoofd. Zijn vader Erik is minstens net zo fanatiek in het coachen van Remco. Hij weet altijd alles beter en heeft altijd overal commentaar op. Remco's moeder Sylvia is altijd lief en zorgt ervoor dat haar 'mannen' en dochtertje Suzan niks te kort komen. Als zijn vader plotseling sterft, stort Remco's wereld in. Hij heeft zelfs geen zin meer om te voetballen. Zijn Surinaamse voetbalvriendje Winston vraagt zijn oma om hulp. Zij weet namelijk een manier om in contact te komen met Remco's overleden vader. Dan raakt Remco geblesseerd. Van de dokter mag hij nooit meer voetballen, omdat zijn enkelbanden heel erg zijn opgerekt. Samen met zijn vriendinnetje Anneke verzint hij een plannetje om toch mee te doen aan de selectiewedstrijd. Zal het hem lukken zijn droom te verwezenlijken ?
In Oranje
Filmposter Filmposter In Oranje

Regisseurs In Oranje

Joram Lürsen

Joran Lursen

Schrijvers In Oranje

Frank Ketelaar

Cast In Oranje

Peter Blok
Thomas Acda
Wendy van Dijk
Yannick van de Velde

Filmagenda van In Oranje

In Oranje

Wil jij weten waar In Oranje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Oranje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Oranje informatie

Benieuwd waar In Oranje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Oranje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Oranje al heeft ontvangen.

In Oranje trailer

Benieuwd of In Oranje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Oranje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Oranje kunt kijken!