In Search of Haydn (2011)

In Search of Haydn

102 minuten Documentaire, Muziek, Biografisch 2011

Recensies In Search of Haydn

MovieMeter: 2,83
Rotten Tomatoes 75
Mozart en Beethoven waren grote fans van de Oostenrijkse componist Joseph Haydn (1732-1789). Haydn wordt vaak de ‘vader van de symfonie en het strijkkwartet’ genoemd, omdat hij aan beide onderdelen een grote bijdrage heeft geleverd. Ook hedendaagse muzikanten houden veel van het werk van Haydn, zoals regisseur Phil Grabsky laat zien in deze documentaire. ‘In Search of Haydn’ vertelt op chronologische volgorde het verhaal van het leven en werk van de componist.

Regisseur In Search of Haydn

Phil Grabsky

Schrijvers In Search of Haydn

Phil Grabsky

Cast In Search of Haydn

Onbekend

Filmagenda van In Search of Haydn

In Search of Haydn

Wil jij weten waar In Search of Haydn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Search of Haydn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Search of Haydn informatie

Benieuwd waar In Search of Haydn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Search of Haydn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Search of Haydn al heeft ontvangen.

In Search of Haydn trailer

Benieuwd of In Search of Haydn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Search of Haydn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Search of Haydn kunt kijken!