In Search of Mozart (2005)

In Search of Mozart

129 minuten Documentaire, Muziek 2005

Recensies In Search of Mozart

Metacritic: 67,1
MovieMeter: 2,69
Rotten Tomatoes 81
Aan de hand van brieven van familieleden, vrienden en Mozart zelf gunt filmmaker Phil Grabsky ons een kijkje in het complexe leven van de componist. Een uniek project, waarvoor hij samenwerking zocht met toonaangevende orkesten en operahuizen. Grabsky vertelt het levensverhaal van Mozart als een spannende detective, een reis van 25.000 mijl in de voetsporen van Mozart, door het hart van het oude Europa, op zoek naar het genie.

Regisseur In Search of Mozart

Phil Grabsky

Schrijvers In Search of Mozart

Phil Grabsky

Cast In Search of Mozart

Juliet Stevenson
John Davies
Lang Lang
Louis Langrée
Frank Adams-Brown
Debbie Arnold
Sean Barrett

Filmagenda van In Search of Mozart

In Search of Mozart

Wil jij weten waar In Search of Mozart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Search of Mozart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Search of Mozart informatie

Benieuwd waar In Search of Mozart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Search of Mozart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Search of Mozart al heeft ontvangen.

In Search of Mozart trailer

Benieuwd of In Search of Mozart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Search of Mozart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Search of Mozart kunt kijken!