https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/184132-8a07dd7f16899c8b0763f85f034effbb92a84f18/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

In the Heights (2021)

AL Grof taalgebruik
De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians, Step Up 2: The Streets & Step Up 3D nodigen je uit voor een unieke bioscoopervaring, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden... In
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

In the Heights

AL Grof taalgebruik
143 minuten Drama, Musical 01-07-2021

Filmposter In the Heights

De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians, Step Up 2: The Streets & Step Up 3D nodigen je uit voor een unieke bioscoopervaring, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden... In

De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians, Step Up 2: The Streets & Step Up 3D nodigen je uit voor de gebeurtenis van de zomer, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden... In the Heights.Lights up on Washington Heights... De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht. Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega -eigenaar Usnavi (Anthony Ramos) die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven. In the Heights vermengt de energieke muziek en songteksten van Lin-Manuel Miranda met het unieke talent van regisseur Jon M. Chu om een verhaal te vertellen. Samen geven zij gestalte aan een wereld die heel erg zichzelf is, maar waar iedereen zich in kan herkennen. In In the Heights zien we Anthony Ramos ("A Star is Born", Broadway-musical "Hamilton"), Corey Hawkins ("Straight Outta Compton", "BlacKkKlansman"), singer-songwriter Leslie Grace, Melissa Barrera (tv-serie "Vida"), Olga Merediz (Broadway-musical "In the Heights"), Daphne Rubin-Vega (Broadway-musical "Rent"), Gregory Diaz IV (Broadway-musical "Matilda the Musical"), Stephanie Beatriz (tv-serie "Brooklyn Nine-Nine"), Dascha Polanco (tv-serie "Orange is the New Black") en Jimmy Smits (de "Star Wars"-films). De film, die gebaseerd is op de gelijknamige musical, wordt geregisseerd door Chu naar een scenario van Quiara Alegría Hudes. De muziek en songteksten zijn van Lin-Manuel Miranda, het verhaal van Quiara Alegría Hudes en ook het concept is van Miranda. "In the Heights" wordt geproduceerd door Miranda en Hudes, samen met Scott Sanders, Anthony Bregman en Mara Jacobs. David Nicksay en Kevin McCormick zijn de uitvoerende producenten. Achter de camera wordt Chu bijgestaan door production designer Nelson Coates en editor Myron Kerstein met wie hij ook "Crazy Rich Asians" maakte. Hij werkt verder samen met director of photography Alice Brooks (tv-serie "The Walking Dead") en kostuumontwerper Mitchell Travers ("Eighth Grade"). De choreografie is van Christopher Scott, die eerder met Chu samenwerkte aan het bekroonde "The Legion of Extraordinary Dancers". Er werd gefilmd in New York, voornamelijk op locatie in de levendige buurt Washington Heights.

Regisseur In the Heights

Jon M. Chu

Schrijvers In the Heights

Marc Klein

Quiara Alegría Hudes

Lin-Manuel Miranda (based on the musical stage play

concept by)

Cast In the Heights

Lin-Manuel Miranda
Stephanie Beatriz
Jimmy Smits
Corey Hawkins
Melissa Barrera
Olga Merediz
Dascha Polanco
Anthony Ramos
Daphne Rubin-Vega
Gregory Diaz IV
Leslie Grace

Filmagenda van In the Heights

In the Heights

Wil jij weten waar In the Heights op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In the Heights draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In the Heights informatie

Benieuwd waar In the Heights over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In the Heights. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In the Heights al heeft ontvangen.

In the Heights trailer

Benieuwd of In the Heights iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In the Heights jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In the Heights kunt kijken!