Faraway, So Close! (1992)

Faraway, So Close!

140 minuten Drama, Fantasie, Romantiek 1992

Recensies Faraway, So Close!

MovieMeter: 3,6

Filmposter Faraway, So Close!

Boven Berlijn nemen de engelen Cassiel en Raphaela het leven waar van de mensen onder hen. Cassiel verlangt ernaar om het lot van de mens te kunnen veranderen, iets waar hij als engel niet toe in staat is. Terwijl hij luistert naar de gedachten van een meisje, ziet hij haar van een balkon vallen en besluit naar de Aarde te gaan om haar leven te redden, en voor eens een rol te kunnen vervullen in plaats van alleen maar gefascineerd te kunnen observeren.
Filmposter Filmposter Faraway, So Close!

Regisseur Faraway, So Close!

Wim Wenders

Schrijvers Faraway, So Close!

Wim Wenders

Richard Reitinger

Ulrich Zieger

Cast Faraway, So Close!

Nastassja Kinski
Bruno Ganz
Peter Falk
Horst Buchholz
Otto Sander
Mikhail Gorbachev

Alternatieve titels

In Weiter Ferne, So Nah!

Faraway, So Close!

Filmagenda van Faraway, So Close!

Faraway, So Close!

Wil jij weten waar Faraway, So Close! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Faraway, So Close! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Faraway, So Close! informatie

Benieuwd waar Faraway, So Close! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Faraway, So Close!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Faraway, So Close! al heeft ontvangen.

Faraway, So Close! trailer

Benieuwd of Faraway, So Close! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Faraway, So Close! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Faraway, So Close! kunt kijken!