In Weiter Ferne, So Nah!

In Weiter Ferne, So Nah!

144 minuten Drama, Fantasie, Romantiek 1993
MovieMeter: 3,6
Boven Berlijn nemen de engelen Cassiel en Raphaela het leven waar van de mensen onder hen. Cassiel verlangt ernaar om het lot van de mens te kunnen veranderen, iets waar hij als engel niet toe in staat is. Terwijl hij luistert naar de gedachten van een meisje, ziet hij haar van een balkon vallen en besluit naar de Aarde te gaan om haar leven te redden, en voor eens een rol te kunnen vervullen in plaats van alleen maar gefascineerd te kunnen observeren.

Geregisseerd door

Wim Wenders

Schrijvers

Wim Wenders

Richard Reitinger

Ulrich Zieger

Cast

Nastassja Kinski
Bruno Ganz
Peter Falk
Horst Buchholz
Otto Sander
Mikhail Gorbachev

Alternatieve titels

In Weiter Ferne, So Nah!

Faraway, So Close!

Bioscoopagenda van In Weiter Ferne, So Nah!

Helaas draait In Weiter Ferne, So Nah! niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1993.

In Weiter Ferne, So Nah!

Wil jij weten waar In Weiter Ferne, So Nah! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Weiter Ferne, So Nah! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Weiter Ferne, So Nah! informatie

Benieuwd waar In Weiter Ferne, So Nah! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Weiter Ferne, So Nah!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Weiter Ferne, So Nah! al heeft ontvangen.

In Weiter Ferne, So Nah! trailer

Benieuwd of In Weiter Ferne, So Nah! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Weiter Ferne, So Nah! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Weiter Ferne, So Nah! kunt kijken!