IndustryPlus: Elvis (2022)

IndustryPlus: Elvis

30-06-2022
Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Regisseur IndustryPlus: Elvis

Baz Luhrmann

Schrijvers IndustryPlus: Elvis

Onbekend

Cast IndustryPlus: Elvis

Tom Hanks
Richard Roxburgh
Austin Butler
Helen Thomson
Olivia DeJonge

Filmagenda van IndustryPlus: Elvis

IndustryPlus: Elvis

Wil jij weten waar IndustryPlus: Elvis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar IndustryPlus: Elvis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

IndustryPlus: Elvis informatie

Benieuwd waar IndustryPlus: Elvis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over IndustryPlus: Elvis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies IndustryPlus: Elvis al heeft ontvangen.

IndustryPlus: Elvis trailer

Benieuwd of IndustryPlus: Elvis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de IndustryPlus: Elvis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij IndustryPlus: Elvis kunt kijken!