https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200585-ebd48019a09ca2a8622bdaf87235b66534953372/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Inexorable (2022)

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
Een beklemmende thriller waarin de levens van een succesvol schrijver en zijn gezin voorgoed veranderen door de komst van een mysterieuze jonge vrouw in hun landhuis.

Inexorable

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
99 minuten 02-06-2022

Filmposter Inexorable

Een beklemmende thriller waarin de levens van een succesvol schrijver en zijn gezin voorgoed veranderen door de komst van een mysterieuze jonge vrouw in hun landhuis.

Succesvol schrijver Marcel (Benoît Poelvoorde) trekt samen met zijn vrouw Jeanne en hun dochter Lucie in het kolossale landhuis van zijn schoonfamilie. Marcel hoopt vurig dat zijn nieuwe optrekje hem zal verlossen van zijn “writer’s block” zodat hij eindelijk een waardig vervolg kan schrijven op zijn hitroman Inexorable. Al snel verschijnt er afleiding in de vorm van Gloria: een timide en ongemakkelijke jonge vrouw, zonder eigen huis of familie, die toevalligerwijs goed klikt met Lucie. Ze wordt met open armen ontvangen als oppas, en draait al gauw mee in het huishouden. Wanneer Gloria aan Marcel opbiecht dat zijn boeken haar door heel wat donkere momenten heen hebben gesleept, kan Marcel zich nog moeilijk beheersen. Hij raakt volledig in de ban van de jonge vrouw, met een reeks onvermijdelijke gebeurtenissen als gevolg. Inexorable is een prachtig gestileerde, en beklemmende thriller van de hand van de Belgische regisseur Fabrice du Welz (Calvaire) en ging in wereldpremière op het Toronto Film Festival.

Bekijk het aanbod van Inexorable

Regisseur Inexorable

Fabrice Du Welz

Schrijvers Inexorable

Onbekend

Cast Inexorable

Benoît Poelvoorde
Mélanie Doutey
Alba Gaïa Bellugi

Inexorable

Wil jij weten waar Inexorable op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Inexorable draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Inexorable informatie

Benieuwd waar Inexorable over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Inexorable. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Inexorable al heeft ontvangen.

Inexorable trailer

Benieuwd of Inexorable iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Inexorable jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Inexorable kunt kijken!