https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200393-2fb56d9cdc8fabce907f05d9e44f1ce4b62f904e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Initiation (2022)

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
Tijdens de introweek van Whiton University komt het zorgeloze feesten van een groep studenten abrupt aan z’n einde wanneer een van de studenten vermoord wordt.

Initiation

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
96 minuten 31-03-2022

Filmposter Initiation

Tijdens de introweek van Whiton University komt het zorgeloze feesten van een groep studenten abrupt aan z’n einde wanneer een van de studenten vermoord wordt.

Tijdens de introweek van Whiton University komt het zorgeloze feesten van een groep studenten abrupt aan z’n einde wanneer een van de studenten vermoord wordt. De moord ontketent een stortvloed aan sinistere social-media berichten. Ondertussen gaat de killer verder met zijn volgende slachtoffer, de ene na de andere student wordt op gruwelijke wijze vermoord. De studenten en de politie worden gedwongen om zo snel mogelijk de moordenaar te vinden.

Bekijk het aanbod van Initiation

Initiation Initiation Initiation Initiation Initiation
Filmposter Filmposter Initiation

Regisseur Initiation

John Berardo

Schrijvers Initiation

Onbekend

Cast Initiation

Isabella Gomez
Lochlyn Munro
Yancy Butler
Bart Johnson
Froy Gutierrez
Gattlin Griffit
Lindsay LaVanchy

Initiation

Wil jij weten waar Initiation op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Initiation draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Initiation informatie

Benieuwd waar Initiation over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Initiation. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Initiation al heeft ontvangen.

Initiation trailer

Benieuwd of Initiation iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Initiation jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Initiation kunt kijken!