https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/144240-004f5ec73c7716db0105580cc4a33a8eb29592fd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Inkheart (2008)

Angst
Meggie's vader kan personages uit boeken tot leven laten komen als hij ze hardop voorleest, één van deze figuren heeft echter snode plannen...

Inkheart

Angst
106 minuten Fantasie, Familie, Avontuur 2008

Recensies Inkheart

MovieMeter: 2,94
Rotten Tomatoes 38

Filmposter Inkheart

Meggie's vader kan personages uit boeken tot leven laten komen als hij ze hardop voorleest, één van deze figuren heeft echter snode plannen...

Mo Folchart heeft een wonderlijk maar soms verschrikkelijk talent. Als hij hardop voorleest uit boeken, brengt hij de personages tot leven. Wanneer hij op een dag voorleest uit het boek Inkheart, haalt hij een aantal gemene personages uit het boek en in de echte wereld. Alsof dat nog niet erg genoeg is, verdwijnt zijn vrouw in het boek. Zijn dochter Meggie weet niets van haar vaders talent, alleen dat hij tot op de dag van vandaag weigert voor te lezen. Capricorno, één van de boosdoeners uit het boek, heeft jarenlang naar Meggie's vader gezocht om zijn krachtige talent te gebruiken voor zijn eigen duistere doeleinden. Meggie en haar vader zullen er alles aan moeten doen om dat te voorkomen en Meggie's moeder te redden.

Bekijk het aanbod van Inkheart

Inkheart
Filmposter Filmposter Inkheart

Regisseur Inkheart

Iain Softley

Schrijvers Inkheart

Cornelia Funke

David Lindsay-Abaire

Cast Inkheart

Helen Mirren
Sienna Guillory
Brendan Fraser
Eliza Bennett
Richard Strange

Inkheart

Wil jij weten waar Inkheart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Inkheart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Inkheart informatie

Benieuwd waar Inkheart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Inkheart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Inkheart al heeft ontvangen.

Inkheart trailer

Benieuwd of Inkheart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Inkheart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Inkheart kunt kijken!