https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127312-d5f242af52942fe8afe47ad83f50cab2e5404205/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Inner Landscape (2021)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Inner Landscape

AL
91 minuten Documentaire 26-06-2021

Recensies Inner Landscape

MovieMeter: 2,5

Filmposter Inner Landscape

Documentaire over de totstandkoming van de kameropera Si Fan, die in 2015 voor het Nieuw Ensemble werd gecomponeerd door de Chinese componist Guo Wenjing. In Si Fan (‘liefdesverlangen’) combineert Guo de traditionele opera van zijn geboortestreek Sichuan met zijn eigen muziek. “Ik denk niet na bij het componeren, maar volg mijn hart”, vertelt Guo tegen Ed Spanjaard, de chef-dirigent van het Nieuw Ensemble, die hem in China komt opzoeken om ingewijd te worden in de geheimen van de Sichuaanse opera. Ook Shen Tiemei, sterzangeres van de Sichuan-opera, komt aan het woord in deze zeer zorgvuldige film over de verschillen tussen Oost en West, traditie en de moderne tijd. Inner Landscape is het tweede deel van een vierluik, waarvan het eerste deel Gozaran – Time Passing, over de Iraanse componist Nader Mashayekhi, in 2011 op het IDFA in première ging. In 2015 maakte regisseur/producent Frank Scheffer reeds een ‘work in progress’ onder dezelfde naam. Cinema Delicatessen brengt een unieke combinatie van documentaire en opera film naar de filmtheaters. Inner Landscape en Si Fan van Frank Scheffer toeren vanaf 26 juni 2021 gezamenlijk door het land!
Inner Landscape Inner Landscape Inner Landscape Inner Landscape Inner Landscape Inner Landscape
Filmposter Filmposter Inner Landscape

Regisseur Inner Landscape

Frank Scheffer

Schrijvers Inner Landscape

Onbekend

Cast Inner Landscape

Onbekend

Filmagenda van Inner Landscape

Inner Landscape

Wil jij weten waar Inner Landscape op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Inner Landscape draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Inner Landscape informatie

Benieuwd waar Inner Landscape over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Inner Landscape. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Inner Landscape al heeft ontvangen.

Inner Landscape trailer

Benieuwd of Inner Landscape iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Inner Landscape jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Inner Landscape kunt kijken!