Ghost in the Shell 2: Innocence (2003)

Ghost in the Shell 2: Innocence

100 minuten Animatie, Science fiction, Drama, Thriller 2003

Recensies Ghost in the Shell 2: Innocence

MovieMeter: 3,68
Metacritic: 66,1
Rotten Tomatoes 64

Filmposter Ghost in the Shell 2: Innocence

Batou is een levende cyborg wiens lichaam volledig door mensen werd gemaakt. Het enige 'menselijke' aan hem is zijn brein, waarin de herinneringen sluimeren van een vorig leven. De wereld van Batou lijkt echter niet in het geringst op zijn droom: de grens tussen mens en machine is namelijk volledig vervaagd, en de mensen zijn vergeten hoe ze 'menselijk' moeten zijn. Ironisch genoeg is het de cyborg die dit maar al te goed beseft, en hij probeert iets van de menselijke essentie terug te winnen: de onschuld.
Filmposter Filmposter Ghost in the Shell 2: Innocence

Regisseur Ghost in the Shell 2: Innocence

Mamoru Oshii

Schrijvers Ghost in the Shell 2: Innocence

Shirow Masamune

Mamoru Oshii

Richard Epcar

Mary Claypool

Cast Ghost in the Shell 2: Innocence

Akio Ôtsuka
Atsuko Tanaka
Tamio Ôki
Kôichi Yamadera

Alternatieve titels

Innocence

Ghost in the Shell 2: Innocence

Filmagenda van Ghost in the Shell 2: Innocence

Ghost in the Shell 2: Innocence

Wil jij weten waar Ghost in the Shell 2: Innocence op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ghost in the Shell 2: Innocence draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ghost in the Shell 2: Innocence informatie

Benieuwd waar Ghost in the Shell 2: Innocence over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ghost in the Shell 2: Innocence. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ghost in the Shell 2: Innocence al heeft ontvangen.

Ghost in the Shell 2: Innocence trailer

Benieuwd of Ghost in the Shell 2: Innocence iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ghost in the Shell 2: Innocence jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ghost in the Shell 2: Innocence kunt kijken!