Innocent in concert (2024)

Innocent in concert

23-02-2024
Zaterdag 9 maart. Zaal open 20.00 uur, aanvang 21.00 uur. Tickets voorverkoop €12,50 Tickets aan de deur €15,00 Innocent is dé lokale coverband uit Alblasserdam en omstreken met een gevarieerd repertoire, variërend van Golden Earring tot AC/DC en Herman Brood. De band bestaat uit Peter op zang, Pleun op bas, Henri op drums, Erik op toetsen, en de gitaristen André en Ruud, ondersteund door Ton op knoppen. Peter, met zijn karakteristieke stem, geeft een eigen twist aan de nummers die Innocent ten gehore brengt. Pleun legt een solide basis op de bas, terwijl Henri op de drums voor een stevige ritmische ondergrond zorgt. Erik voegt subtiele toetsenklanken toe aan het geheel, terwijl André en Ruud met hun gitaarwerk de karakteristieke sound van de verschillende covers nauwkeurig benaderen. Ton, verantwoordelijk voor de knoppen en effecten, draagt bij aan de algehele sound en sfeer van de band. Samen brengen ze een mix van bekende hits en minder bekende pareltjes uit de rockgeschiedenis, en weten ze het publiek te vermaken met herkenbare klanken. Innocent is meer dan alleen een coverband; ze brengen een sfeer van gezelligheid en herkenning. Met hun optredens nemen ze het publiek mee op een muzikale reis door verschillende decennia, waarbij het genieten van goede muziek centraal staat. Het enthousiasme van de bandleden werkt aanstekelijk, waardoor het publiek zich snel verbonden voelt met de muziek en de artiesten. Met elk optreden brengt Innocent niet alleen het verleden tot leven, maar laat ook een blijvende indruk achter op het heden en de toekomst van de rockmuziek. Voorprogramma Variety Coverband Variety uit Alblasserdam speelt een breed repertoire van bluesrock tot country. Sinds 2010 wordt er met veel plezier gespeeld in de regio en staat een avond met Variety voor gezelligheid en sfeer. Wat de grote variatie in leeftijd (25 tot 60+) van de bandleden bindt, is de liefde voor muziek. Inspiratie vinden we o.a. in bands als de Eagles, CCR, Eric Clapton en The Rolling Stones. Rustige nummers met meerstemmigheid tot stevige rock. Na wat wisselingen in de bezetting staat er weer een degelijke band die klaar is om het podium op te gaan. See you soon! Meet the band: Anna Meijers – Zang/Percussie Rob Braams – Zang/Gitaar/Harmonica/Percussie Gert van Beek – Zang/Gitaar Mario van Deursen – Zang/Basgitaar Daan van Muijlwijk – Sologitaar Bart van Muijlwijk - Drums

Regisseur Innocent in concert

Onbekend

Schrijvers Innocent in concert

Onbekend

Cast Innocent in concert

Onbekend

Filmagenda van Innocent in concert

Innocent in concert

Wil jij weten waar Innocent in concert op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Innocent in concert draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Innocent in concert informatie

Benieuwd waar Innocent in concert over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Innocent in concert. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Innocent in concert al heeft ontvangen.

Innocent in concert trailer

Benieuwd of Innocent in concert iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Innocent in concert jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Innocent in concert kunt kijken!