https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215129-a2da33caf6340fd2d07c90cabe29cf571dc11eac/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Inshallah a Boy (2024)

12
Een 30-jarige weduwe in Jordanië vecht voor haar erfenisrechten in een patriarchale maatschappij waarin het hebben van een zoon een verschil maakt.

Inshallah a Boy

12
113 minuten 08-02-2024

Filmposter Inshallah a Boy

Een 30-jarige weduwe in Jordanië vecht voor haar erfenisrechten in een patriarchale maatschappij waarin het hebben van een zoon een verschil maakt.

Nawal en haar man Ahmad proberen al een tijd een tweede kindje te krijgen. Als Ahmad plotseling in de nacht overlijdt krijgt ze niet echt de tijd om te rouwen want ze raakt verwikkeld in een juridische strijd met haar bemoeizuchtige zwager Rifqi. Volgens Jordaanse wetten heeft de familie van de echtgenoot namelijk recht op een deel van de erfenis als een vrouw geen zoon heeft. Ook blijken eigendomsbewijzen niet goed beschreven te zijn. Uit wanhoop om haar huis en haar leven met haar dochtertje te behouden, verzint ze een list om daarmee de rechtsprocedure uit te stellen en haar leven te ordenen. Geïnspireerd door ware gebeurtenissen.
Inshallah a Boy Inshallah a Boy Inshallah a Boy Inshallah a Boy
Filmposter Filmposter Inshallah a Boy

Regisseur Inshallah a Boy

Amjad Al Rasheed

Schrijvers Inshallah a Boy

Amjad Al Rasheed

Rula Nasser

Delphine Agut

Cast Inshallah a Boy

Mouna Hawa
Haitham Omari
Yumna Marwan
Salwa Nakkara
Mohammad Al Jizawi

Filmagenda van Inshallah a Boy

Inshallah a Boy

Wil jij weten waar Inshallah a Boy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Inshallah a Boy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Inshallah a Boy informatie

Benieuwd waar Inshallah a Boy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Inshallah a Boy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Inshallah a Boy al heeft ontvangen.

Inshallah a Boy trailer

Benieuwd of Inshallah a Boy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Inshallah a Boy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Inshallah a Boy kunt kijken!