https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188857-e176f0d38cec84e18b82e5e731f2c895e6db284b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Insight (2021)

Jian, een helderziende krijgskunstenaar, onderzoekt de dood van zijn broer met de hulp van LA-rechercheur Abby. Ze vechten voor gerechtigheid en tegen een hightech crimineel.

Insight

78 minuten 2021

Recensies Insight

MovieMeter: 1,5

Filmposter Insight

Jian, een helderziende krijgskunstenaar, onderzoekt de dood van zijn broer met de hulp van LA-rechercheur Abby. Ze vechten voor gerechtigheid en tegen een hightech crimineel.

Jian is een agent die terrorisme bestrijdt. Hij combineert zijn vaardigheden in de martial arts en zijn helderziendheid om 's werelds meest snode individuen voor het gerecht te brengen. Deze lone wolf wordt gedwongen om een onverwachte omweg te maken naar Los Angeles wanneer hij het nieuws ontvangt van een doofpotaffaire rond de vermeende zelfmoord van zijn broer. Met de aarzelende hulp van LAPD rechercheurs, Abby, Carl en Captain Duke, raakt de groep betrokken bij het onderzoek. Jian en Abby vechten tegen een high-tech crimineel die de gaven van de broers wil uitbuiten in zijn eigen zoektocht naar macht.

Bekijk het aanbod van Insight

Insight
Filmposter Filmposter Insight

Regisseur Insight

Onbekend

Schrijvers Insight

Onbekend

Cast Insight

Tony Todd
Keith David
Ken Zheng

Insight

Wil jij weten waar Insight op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Insight draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Insight informatie

Benieuwd waar Insight over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Insight. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Insight al heeft ontvangen.

Insight trailer

Benieuwd of Insight iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Insight jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Insight kunt kijken!