inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind (2020)

inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind

12-07-2020
Graag willen wij je uitnodigen voor de inspiratieavond over het zelfbeeld van een kind op donderdag 26 september in Theater de Muze in Noordwijk, waarop gastspreker Steven Pont spreekt over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind. Hij is ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut, schrijver van diverse boeken over kinderen, columnist voor o.a. de dagbladen het Parool, AD, magazines J/M en Mama en bekend van het televisieprogramma ‘het geheime leven van een kleuter’. Programma: 19.30 uur - Ontvangst met koffie & thee. 20.15 uur - Welkomstwoord Annemieke van der Vaart, manager kinderopvang - Steven Pont spreekt over de ontwikkeling van het zelfbeeld van een kind. 21.30 uur - Einde Een kind wordt niet met een zelfbeeld geboren, dat zelfbeeld wordt vooral door de omgeving gemaakt. Iedereen in de directe omgeving is bij de vorming van het zelfbeeld van het kind van groot belang. Steven legt uit hoe het ontwikkelingsproces van het zelfbeeld van het kind in zijn werk gaat en hoe je dat zelf kunt optimaliseren. Gastspreker Steven Pont gaat via wolfskinderen, het nut van ballen in de sloot, Harvard, en het leven op onbewoonde eilanden naar de rol die ouders en andere mede-opvoeders (onderwijzers, pedagogisch medewerkers) hebben in de manier waarop een kind over zichzelf nadenkt en ook het kind kan leren om steviger in de wereld te staan. Deze inspiratieavond is georganiseerd voor ouders, pedagogisch medewerkers en relaties van onze kinderopvangorganisaties Wonderland Kinderopvang en Kinderopvang Pinkeltjesland. Ben jij benieuwd naar de manier waarop jij een rol kunt spelen waarop een kind over zichzelf nadenkt? Wil jij leren hoe je het kind kunt helpen om steviger in de wereld te staan? Kom dan naar deze inspirerende avond en boek snel je kaarten. Vol = vol. Locatie, route & parkeren Theater de Muze Zie voor meer informatie: https://www.demuzenoordwijk.nl/footer/contact-4/vervoer-parkeren

Regisseur inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind

Onbekend

Schrijvers inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind

Onbekend

Cast inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind

Onbekend

Filmagenda van inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind

Filmagenda deze week Deze week Week 28

inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind draait helaas niet in de bioscoop

inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind

Wil jij weten waar inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind informatie

Benieuwd waar inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind al heeft ontvangen.

inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind trailer

Benieuwd of inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind kunt kijken!