Instinct

Instinct

98 minuten Drama 03-10-2019
Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Geregisseerd door

Halina Reijn

Schrijvers

Halina Reijn

Esther Gerritsen

Cast

Carice van Houten
Marwan Kenzari
Marie-Mae van Zuilen
Pieter Embrechts

Bioscoopagenda van Instinct

Instinct

Wil jij weten waar Instinct op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Instinct draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Instinct informatie

Benieuwd waar Instinct over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Instinct. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Instinct al heeft ontvangen.

Instinct trailer

Benieuwd of Instinct iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Instinct jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Instinct kunt kijken!