Instinct

Instinct

108 minuten Drama 2019
Een psychologe in een tbs-kliniek belandt in een onmogelijke situatie. Ze raakt namelijk tot over haar oren verliefd op een van de patiënten, de gevaarlijke Idris. Hij is een serieverkrachter die in de kliniek onderzocht en behandeld wordt. Het lijkt alsof Idris klaar is om terug te keren naar de maatschappij, maar is dat wel zo?

Geregisseerd door

Halina Reijn

Schrijvers

Halina Reijn

Esther Gerritsen

Cast

Carice van Houten
Marwan Kenzari
Marie-Mae van Zuilen
Pieter Embrechts

Bioscoopagenda van Instinct

Instinct

Wil jij weten waar Instinct op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Instinct draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Instinct informatie

Benieuwd waar Instinct over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Instinct. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Instinct al heeft ontvangen.

Instinct trailer

Benieuwd of Instinct iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Instinct jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Instinct kunt kijken!