Interface (2017)

Interface

6 minuten 2017

Filmposter Interface

Stel je voor dat er altijd een scherm zit tussen je eigen gezicht en de buitenwereld. Dat je nog nooit het gezicht van je geliefde hebt gezien of je eigen ogen in de spiegel hebt bekeken. Vanuit het perspectief van de hoofdpersoon wordt de kijker geconfronteerd met de complexe effecten die schermen en surveillance op ons lichaam en identiteit hebben. Waar begint het scherm - of interface - waardoor we de wereld waarnemen en waar eindigt het? Houdt het op met onze telefoons? Met camera's, die onze bewegingen opnemen en volgen? Of stopt het pas met het implanteren van chips in onze hersenen die augmented reality mogelijk maken?
Filmposter Filmposter Interface

Regisseur Interface

Onbekend

Schrijvers Interface

Onbekend

Cast Interface

Marnix Ike
Kes Blans

Interface

Wil jij weten waar Interface op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Interface draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Interface informatie

Benieuwd waar Interface over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Interface. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Interface al heeft ontvangen.

Interface trailer

Benieuwd of Interface iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Interface jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Interface kunt kijken!