Into the Wind (2022)

12 Seks Grof taalgebruik

Into the Wind

12 Seks Grof taalgebruik
108 minuten 2022

Recensies Into the Wind

Filmposter Into the Wind

Ania is van een prestigieuze school in Warschau afgestudeerd en volgt nu een studie in Londen om arts te worden. Michal werkt als kitesurfinstructeur aan zee, waardoor hij geld verdienen combineert met zijn passie. Ze ontmoeten elkaar op het schiereiland Hel. Door de buitengewone charme van Michal overschrijdt Ania haar grenzen en treedt ze een totaal onbekende wereld binnen van kitesurfen, muziek en plezier. Haar familie en zijn vrienden zien hun romance niet zitten. Zal hun relatie sterk genoeg zijn om tegenslagen te overwinnen en iets meer te worden dan enkel een vakantieliefde?

Bekijk het aanbod van Into the Wind

Filmposter Filmposter Into the Wind

Regisseur Into the Wind

Kristoffer Rus

Schrijvers Into the Wind

Onbekend

Cast Into the Wind

Sonia Mietielica
Jakub Sasak
Marcin Perchuć

Alternatieve titels

Into the Wind

Pod Wiatr

Into the Wind

Wil jij weten waar Into the Wind op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Into the Wind draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Into the Wind informatie

Benieuwd waar Into the Wind over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Into the Wind. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Into the Wind al heeft ontvangen.

Into the Wind trailer

Benieuwd of Into the Wind iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Into the Wind jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Into the Wind kunt kijken!