Inventory of the Motherland

Inventory of the Motherland

75 minuten Documentaire 2011
MovieMeter: 3,17
Een film geïnspireerd door het werk van de fotograaf Sergei Prokudin-Gorskii (1863-1944), uitvinder van de kleurenfotografie in Rusland. In de voetsporen van fotograaf Prokudin-Gorskii volgt de film twee trajecten, met de boot en de trein, door het hart en door het noorden van Rusland, waarin zijn inventariserende kijk op de laatste jaren van het grote Russische Tsarenrijk wordt opgeroepen en gecontrasteerd met een hedendaagse filmische blik. Een kleurrijke ode in beeld, geluid en muziek van het Rusland van vlak voor de Revolutie en van Rusland nu.

Geregisseerd door

Ben van Lieshout

Schrijvers

Ben van Lieshout

Cast

Onbekend

Alternatieve titels

Inventaris van het Moederland

Inventory of the Motherland

Bioscoopagenda van Inventory of the Motherland

Helaas draait Inventory of the Motherland niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2011.

Inventory of the Motherland

Wil jij weten waar Inventory of the Motherland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Inventory of the Motherland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Inventory of the Motherland informatie

Benieuwd waar Inventory of the Motherland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Inventory of the Motherland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Inventory of the Motherland al heeft ontvangen.

Inventory of the Motherland trailer

Benieuwd of Inventory of the Motherland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Inventory of the Motherland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Inventory of the Motherland kunt kijken!