IO

12 Angst Grof taalgebruik
Drama, Science fiction, Avontuur, Romantiek 2019

Recensies IO

MovieMeter: 2,17
Metacritic: 40,1
Rotten Tomatoes 31

Filmposter IO

De tiener Sam is één van de laatste overlevenden die zich op de aarde bevindt. Er rest nog een laatste shuttle die de planeet zal verlaten en Sam staat voor een moeilijke beslissing. Ze wil graag de enige, weliswaar giftige, planeet die ze haar thuis kan noemen genezen, maar daarvoor moet ze snel zijn. Als de shuttle vertrekt blijft ze immers alleen achter.

Bekijk het aanbod van IO

Filmposter Filmposter IO

Regisseur IO

Jonathan Helpert

Schrijvers IO

Clay Jeter

Charles Spano

Will Basanta

Cast IO

Anthony Mackie
Danny Huston
Margaret Qualley
Tom Payne

IO

Wil jij weten waar IO op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar IO draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

IO informatie

Benieuwd waar IO over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over IO. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies IO al heeft ontvangen.

IO trailer

Benieuwd of IO iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de IO jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij IO kunt kijken!