https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/140284-4eb14468312b07a979e35c0f8cb1cdd54bfe5443/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Io sono l'amore (2009)

12 Seks
Een prachtige film over familieperikelen van een aristocratische familie in Milaan waar achter de façade van glitter en goud de passie hoogtij viert.

Io sono l'amore

12 Seks
120 minuten Drama, Romantiek 2009

Recensies Io sono l'amore

MovieMeter: 3,23
Metacritic: 79,1
Rotten Tomatoes 82

Filmposter Io sono l'amore

Een prachtige film over familieperikelen van een aristocratische familie in Milaan waar achter de façade van glitter en goud de passie hoogtij viert.

Een aristocratische Italiaanse familie komt samen in hun imposant Milanees landhuis om de verjaardag van de pater familias te vieren. Kleinzoon Eduardo stelt verloofde Eva voor aan de familie en zijn zus Elisabetta presenteert een schilderij aan haar grootvader. Ineens staat de vreemdeling op de stoep die de voorheen onverslaanbare Eduardo van zijn titel beroofde in een race. En wanneer opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekendmaakt, beginnen de gecontroleerde manieren en de etiquette van de familie scheurtjes te vertonen.

Bekijk het aanbod van Io sono l'amore

Io sono l'amore
Filmposter Filmposter Io sono l'amore

Regisseurs Io sono l'amore

Luca Guadagnino

Luca Guerdagnino

Schrijvers Io sono l'amore

Barbara Alberti

Ivan Cotroneo

Walter Fasano

Luca Guadagnino

Cast Io sono l'amore

Edoardo Gabbriellini
Flavio Parenti
Tilda Swinton
Alba Rohrwacher

Alternatieve titels

Io sono l'amore

I Am Love

Io sono l'amore

Wil jij weten waar Io sono l'amore op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Io sono l'amore draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Io sono l'amore informatie

Benieuwd waar Io sono l'amore over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Io sono l'amore. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Io sono l'amore al heeft ontvangen.

Io sono l'amore trailer

Benieuwd of Io sono l'amore iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Io sono l'amore jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Io sono l'amore kunt kijken!