The Courier (2020)

12 Angst Geweld Grof taalgebruik

The Courier

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
2020

Recensies The Courier

Benedict Cumberbatch (THE IMITATION GAME) in een van zijn beste rollen als spion tegen wil en dank tijdens de koude oorlog. Naar een waargebeurd verhaal: het is 1962. Terwijl de Koude Oorlog de wereld bedreigt, gaat het leven van de onopvallende Britse zakenman Greville Wynne zijn gewone gang. Tot hij plots wordt gerekruteerd door MI-6 - sterke rol van Rachel Brosnahan als Brits geheim agent - en de CIA. Ze willen hem als spion naar Moskou sturen om contact te leggen met Sovjetofficier Penkovsky. Ondanks Grevilles totale gebrek aan ervaring, moeten de mannen samen geheime staatsinformatie het land uitsmokkelen. Hun missie: belangrijke informatie verzamelen die nodig is om een nucleaire confrontatie te voorkomen en de Cuba Crisis te beëindigen. Wynne komt terecht in een levensgevaarlijke operatie waarin elke stap die hij zet wordt gevolgd en niemand te vertrouwen is.

Regisseur The Courier

Dominic Cooke

Schrijvers The Courier

Tom O'Connor

Cast The Courier

Benedict Cumberbatch
Merab Ninidze
Jessie Buckley
Rachel Brosnahan
Angus Wright

Alternatieve titels

Ironbark

The Courier

Filmagenda van The Courier

The Courier

Wil jij weten waar The Courier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Courier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Courier informatie

Benieuwd waar The Courier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Courier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Courier al heeft ontvangen.

The Courier trailer

Benieuwd of The Courier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Courier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Courier kunt kijken!