Is Geluk te Koop? (2020)

Is Geluk te Koop?

46 minuten 2020

Recensies Is Geluk te Koop?

MovieMeter: 2

Filmposter Is Geluk te Koop?

Geluk is iets wat ieder mens nastreeft in het leven. En dat geldt al helemaal voor de millennials. De druk op deze groep om 'gelukkig' te zijn, is hoog. Ongeveer één op de vijf millennials heeft last van burn-outklachten. Daarom zijn zij de ideale afzetmarkt voor de geluksindustrie. Nederland telt inmiddels zo'n 60.000 coaches die je kunnen helpen geluk te vinden. Welke methodes gebruiken zij om hun geld te verdienen? En hoe ver mag je gaan in de verkoop van geluk?
Filmposter Filmposter Is Geluk te Koop?

Regisseur Is Geluk te Koop?

Onbekend

Schrijvers Is Geluk te Koop?

Onbekend

Cast Is Geluk te Koop?

NA

Is Geluk te Koop?

Wil jij weten waar Is Geluk te Koop? op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Is Geluk te Koop? draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Is Geluk te Koop? informatie

Benieuwd waar Is Geluk te Koop? over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Is Geluk te Koop?. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Is Geluk te Koop? al heeft ontvangen.

Is Geluk te Koop? trailer

Benieuwd of Is Geluk te Koop? iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Is Geluk te Koop? jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Is Geluk te Koop? kunt kijken!