Is Suiker Verslavend? (2020)

Is Suiker Verslavend?

2020

Filmposter Is Suiker Verslavend?

Dr. Amir Kahn zet zijn gezondheid op het spel zet door er alles aan te doen om suikerverslaafd te raken. Tijdens zijn werk als arts ziet hij dagelijks hoe moeilijk het voor mensen is om minder suiker te eten. Is suiker daadwerkelijk verslavend, net als alcohol en drugs? Om dat te testen, volgt Kahn een maand lang een dieet waarbij hij dagelijks extreme hoeveelheden suiker binnenkrijgt.

Bekijk het aanbod van Is Suiker Verslavend?

Filmposter Filmposter Is Suiker Verslavend?

Regisseur Is Suiker Verslavend?

Onbekend

Schrijvers Is Suiker Verslavend?

Onbekend

Cast Is Suiker Verslavend?

NA

Is Suiker Verslavend?

Wil jij weten waar Is Suiker Verslavend? op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Is Suiker Verslavend? draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Is Suiker Verslavend? informatie

Benieuwd waar Is Suiker Verslavend? over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Is Suiker Verslavend?. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Is Suiker Verslavend? al heeft ontvangen.

Is Suiker Verslavend? trailer

Benieuwd of Is Suiker Verslavend? iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Is Suiker Verslavend? jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Is Suiker Verslavend? kunt kijken!