https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127712-e4ea803cd7350bac37222b340a1f88ae074742c6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Working Woman (2019)

12 Geweld Grof taalgebruik
De carrière van een getalenteerde vrouw wordt op zijn kop gezet door het onbetamelijke gedrag van haar ambitieuze baas.

Working Woman

12 Geweld Grof taalgebruik
93 minuten Drama 22-08-2019

Recensies Working Woman

Metacritic: 79,1
Rotten Tomatoes 98

Filmposter Working Woman

De carrière van een getalenteerde vrouw wordt op zijn kop gezet door het onbetamelijke gedrag van haar ambitieuze baas.

De 30-jarige Orna woont met haar man en kinderen in Jeruzalem. Haar man heeft net een restaurant geopend en financieel hebben ze het niet breed. Als ze een kans krijgt op een baan bij een project ontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Ze werkt hard en al gauw valt ze op bij haar baas Benny. Ze weet zijn speelse avances steeds af te wimpelen maar na een geslaagde zakenreis benadert hij haar in de hotelkamer. Orna's leven staat op zijn kop. Ze heeft de baan nodig maar begint haar eigenwaarde kwijt te raken. Ze moet weer controle krijgen over haar eigen leven en besluit een afspraak met de echtgenote van Benny te maken..

Bekijk het aanbod van Working Woman

Regisseur Working Woman

Michal Aviad

Schrijvers Working Woman

Michal Aviad

Sharon Azulay Eyal

Michal Vinik

Cast Working Woman

Liron Ben-Shlush
Menashe Noy
Oshri Cohen
Corinne Hayat

Alternatieve titels

Working Woman

Isha Ovedet

Working Woman

Wil jij weten waar Working Woman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Working Woman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Working Woman informatie

Benieuwd waar Working Woman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Working Woman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Working Woman al heeft ontvangen.

Working Woman trailer

Benieuwd of Working Woman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Working Woman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Working Woman kunt kijken!