Working Woman

De carrière van een getalenteerde vrouw wordt op zijn kop gezet door het onbetamelijke gedrag van haar ambitieuze baas.

Working Woman

93 minuten Drama 22-08-2019
Metacritic: 81,1
Rotten Tomatoes 97
De carrière van een getalenteerde vrouw wordt op zijn kop gezet door het onbetamelijke gedrag van haar ambitieuze baas.

De 30-jarige Orna woont met haar man en kinderen in Jeruzalem. Haar man heeft net een restaurant geopend en financieel hebben ze het niet breed. Als ze een kans krijgt op een baan bij een project ontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Ze werkt hard en al gauw valt ze op bij haar baas Benny. Ze weet zijn speelse avances steeds af te wimpelen maar na een geslaagde zakenreis benadert hij haar in de hotelkamer. Orna's leven staat op zijn kop. Ze heeft de baan nodig maar begint haar eigenwaarde kwijt te raken. Ze moet weer controle krijgen over haar eigen leven en besluit een afspraak met de echtgenote van Benny te maken..

Geregisseerd door

Michal Aviad

Schrijvers

Michal Aviad

Sharon Azulay Eyal

Michal Vinik

Cast

Oshri Cohen
Menashe Noy
Liron Ben-Shlush
Sarah Markowitz

Alternatieve titels

Working Woman

Isha Ovedet

Bioscoopagenda van Working Woman

Working Woman

Wil jij weten waar Working Woman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Working Woman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Working Woman informatie

Benieuwd waar Working Woman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Working Woman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Working Woman al heeft ontvangen.

Working Woman trailer

Benieuwd of Working Woman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Working Woman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Working Woman kunt kijken!