Ishqiya (2010)

12 Angst Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

Ishqiya

12 Angst Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
118 minuten Drama, Misdaad, Komedie, Thriller, Romantiek 2010

Recensies Ishqiya

MovieMeter: 3,16

Filmposter Ishqiya

Krishna probeert haar man Vidyadhar, een lokale gangsterbaas, over te halen zichzelf aan te geven. Er lopen drie zaken tegen hem; twee zonder getuigen en één met een straf van maximaal vier jaar. Hij gaat akkoord, maar vindt dan de dood bij een gasexplosie. De twee criminelen Iftikhar en Razzak verprutsen een opdracht en ontsnappen aan hun baas Mushtaq, die hen wil vermoorden. Ze komen terecht bij het huis van Vidyadhar en ontmoeten Krishna, die hen onderdak aanbiedt. Stiekem probeert ze de twee te verleiden om haar eigen geheime doelstelling te volbrengen.

Bekijk het aanbod van Ishqiya

Filmposter Filmposter Ishqiya

Regisseur Ishqiya

Abhishek Chaubey

Schrijvers Ishqiya

Sabrina Dhawan

Vishal Bhardwaj

Abhishek Chaubey

Cast Ishqiya

Vidya Balan
Naseeruddin Shah
Arshad Warsi
Salman Shahid

Ishqiya

Wil jij weten waar Ishqiya op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ishqiya draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ishqiya informatie

Benieuwd waar Ishqiya over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ishqiya. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ishqiya al heeft ontvangen.

Ishqiya trailer

Benieuwd of Ishqiya iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ishqiya jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ishqiya kunt kijken!