https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211820-658450be864a7d36e8242b560e84d5b5653dbd54/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Love Again (2023)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Love Again

6
104 minuten 18-05-2023

Filmposter Love Again

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie Love Again stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen. De hoofdrollen worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan (Outlander) en Celine Dion, van wie er meerdere nieuwe nummers in de film te horen zijn. Jim Strouse is verantwoordelijk voor het scenario en de regie van Love Again.

Regisseur Love Again

Jim Strouse

Schrijvers Love Again

Onbekend

Cast Love Again

Celia Imrie
Céline Dion
Priyanka Chopra Jonas
Sam Heughan

Filmagenda van Love Again

Love Again

Wil jij weten waar Love Again op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Love Again draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Love Again informatie

Benieuwd waar Love Again over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Love Again. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Love Again al heeft ontvangen.

Love Again trailer

Benieuwd of Love Again iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Love Again jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Love Again kunt kijken!