Ivanovo Detstvo

Ivanovo Detstvo

95 minuten Drama, Oorlog 1962
MovieMeter: 3,74
Ivanovo Detstvo is een surrealistische film waarin via droomsequenties, herinneringen en beelden van de realiteit een verhaal wordt verteld over verloren onschuld en over snel verworven volwassenheid. De 12-jarige Ivan gaat tijdens de Tweede Wereldoorlog als spion werken voor de Russen. Hij komt onder de hoede van Kolonel Gryaznov te vallen, die besluit Ivan in te schrijven voor een militaire opleiding, zodat Ivan niet aan de oorlog hoeft deel te nemen. De jongen weigert dit, vlucht weg, om later toch bij zijn superieuren terug te komen en zich klaar te maken voor een laatste missie.

Geregisseerd door

Andrei Tarkovsky

Eduard Abalov

Schrijvers

Vladimir Bogomolov

Mikhail Papava

Cast

Yevgeni Zharikov
Evgeniy Zharikov
Nikolay Burlyaev
Nikolai Burlyayev
Valentin Zubkov
Stepan Krylov

Alternatieve titels

Ivanovo Detstvo

Ivan's Childhood

Bioscoopagenda van Ivanovo Detstvo

Ivanovo Detstvo

Wil jij weten waar Ivanovo Detstvo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ivanovo Detstvo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ivanovo Detstvo informatie

Benieuwd waar Ivanovo Detstvo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ivanovo Detstvo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ivanovo Detstvo al heeft ontvangen.

Ivanovo Detstvo trailer

Benieuwd of Ivanovo Detstvo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ivanovo Detstvo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ivanovo Detstvo kunt kijken!