Jaanu

151 minuten 2020

Recensies Jaanu

Filmposter Jaanu

Ram is fotograaf en haalt herinneringen op aan zijn schooltijd. In 2004, toen hij op de middelbare school zat, was hij verliefd op Jaanu, die een talent voor zingen had. Jaanu denkt ook terug aan haar schooltijd. Na hun examens zegt Jaanu tegen Ram dat hij haar niet mag vergeten totdat ze elkaar na de vakantie weer ontmoeten. Vijftien jaar later zorgt een schoolreünie ervoor dat ze elkaar na al die tijd eindelijk weer tegenkomen. Zal de liefde nog bestaan?

Bekijk het aanbod van Jaanu

Filmposter Filmposter Jaanu

Regisseur Jaanu

Onbekend

Schrijvers Jaanu

Onbekend

Cast Jaanu

Samantha Ruth Prabhu
Sharwanand
Gouri Kishan

Jaanu

Wil jij weten waar Jaanu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jaanu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jaanu informatie

Benieuwd waar Jaanu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jaanu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jaanu al heeft ontvangen.

Jaanu trailer

Benieuwd of Jaanu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jaanu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jaanu kunt kijken!