Jacky (1999)

Jacky

80 minuten Drama 1999

Recensies Jacky

MovieMeter: 2,38
Jacky, een 25 jarige Chinees, woont samen met zijn moeder in een rijtjeshuis in Eindhoven. Hij werkt parttime als railtender. Tijdens zijn vrije dagen hangt hij thuis rond of helpt hij zijn moeder in de tuin. De rust wordt voor Jacky verstoord wanneer zijn moeder hem tijdens hun wekelijkse zwemuurtje vertelt dat het tijd wordt om volgens traditie met een vrouw uit China te trouwen en het ouderlijk huis te verlaten. Voor hij er erg in heeft woont hij samen met de jonge Chi-Chi in een nieuwbouwappartement in Amsterdam. In deze voor Chi-Chi nieuwe omgeving zal ze haar best doen om een goede echtgenote te zijn.

Regisseurs Jacky

Fow Pyng Hu

Brat Ljatifi

Schrijvers Jacky

Fow Pyng Hu

Brat Ljatifi

Cast Jacky

Eveline Wu
Fow Pyng Hu
Gary Guo
Xuan Wei Zhou

Filmagenda van Jacky

Jacky

Wil jij weten waar Jacky op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jacky draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jacky informatie

Benieuwd waar Jacky over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jacky. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jacky al heeft ontvangen.

Jacky trailer

Benieuwd of Jacky iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jacky jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jacky kunt kijken!