Jacob's Ladder (2018)

Jacob's Ladder

89 minuten 2018

Recensies Jacob's Ladder

Metacritic: 31,1
MovieMeter: 2,1
Rotten Tomatoes 5
Jacob Singer heeft, na de dood van zijn broer in Afghanistan een tijd geleden, zijn leven weer op de rails. Hij is getrouwd, heeft een pasgeboren baby en een succesvolle carrière uitgebouwd als chirurg. Wanneer hij door een onbekende wordt benaderd die hem vertelt dat zijn broer in leven is, wordt zijn bestaan weer op zijn kop gezet. Hij begint visioenen te krijgen en vermoedt dat hij gevolgd wordt door gewelddadige personen. Hij wordt hoe langer hoe meer geobsedeerd door wat er in al die tijd werkelijk met zijn broer gebeurd is.

Regisseur Jacob's Ladder

David M. Rosenthal

Schrijvers Jacob's Ladder

Jeff Buhler

Jake Wade Wall

Bruce Joel Rubin

Sarah Thorpe

Cast Jacob's Ladder

Michael Ealy
Nicole Beharie
Jesse Williams
Guy Burnet

Filmagenda van Jacob's Ladder

Jacob's Ladder

Wil jij weten waar Jacob's Ladder op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jacob's Ladder draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jacob's Ladder informatie

Benieuwd waar Jacob's Ladder over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jacob's Ladder. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jacob's Ladder al heeft ontvangen.

Jacob's Ladder trailer

Benieuwd of Jacob's Ladder iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jacob's Ladder jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jacob's Ladder kunt kijken!