Jade Warrior (2006)

16 Angst Geweld

Jade Warrior

16 Angst Geweld
100 minuten Drama, Actie, Fantasie, Avontuur 2006

Recensies Jade Warrior

MovieMeter: 2,56

Filmposter Jade Warrior

Jade Warrior gaat over een Finse jongen die erachter komt dat hij een reïncarnatie is van een Chinese vechtheld. Omdat hij vroeger een opdracht niet goed heeft vervuld, is hij gedoemd elke keer als hij reïncarneert weer de liefde van zijn leven te verliezen. De jongen besluit echter in zijn Chinese verleden te duiken en alsnog de confrontatie met zijn taak aan te gaan.

Bekijk het aanbod van Jade Warrior

Filmposter Filmposter Jade Warrior

Regisseur Jade Warrior

Antti-Jussi Annila

Schrijvers Jade Warrior

Antti-Jussi Annila

Iiro Küttner

Marko Jatkola

Petri Jokiranta

Cast Jade Warrior

Markku Peltola
Taisheng Chen
Tommi Eronen
Jingchu Zhang
Krista Kosonen

Alternatieve titels

Jade Warrior

Jadesoturi

Jade Warrior

Wil jij weten waar Jade Warrior op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jade Warrior draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jade Warrior informatie

Benieuwd waar Jade Warrior over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jade Warrior. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jade Warrior al heeft ontvangen.

Jade Warrior trailer

Benieuwd of Jade Warrior iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jade Warrior jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jade Warrior kunt kijken!