Jan Akkerman - Close Beauty Tour

Jan Akkerman - Close Beauty Tour

100 minuten 10-07-2020

Recensies Jan Akkerman - Close Beauty Tour

Al decennia lang is Jan veelvuldig op internationale podia te zien. Zo geeft hij meerdere malen concerten tijdens het Montreux Jazz Festival en het North Sea Jazz Festival, maakt hij talloze tournees langs de Nederlandse theaters en andere podia in Europa en Amerika en brengen concerten hem ook naar landen als Rusland, Syrië, Indonesië en Japan. In april 2012 doet Jan oude tijden herleven met My Brainbox, een project met ex-Vandenberg zanger Bert Heerink. Daarmee viert hij zijn vijftigjarige carrière op veelal uitverkochte podia. Naast My Brainbox toert Jan met zijn eigen band door clubs en theaters in binnen- en buitenland. Ook blijft hij werken aan zijn eigen gitaar: zo ontwerpt hij in 2013 voor Brandin Guitars de nieuwe J.A. Personal II. Jan wordt in 2005 door de stichting Conumus onderscheiden met een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre. In 2012 wordt hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor de Nederlandse muziek. Sinds 1968 maakt Jan reeds soloalbums, waarop hij zijn creativiteit de vrije loop laat gaan. Platenmaatschappij Red Bullet brengt in juli 2018 “The Complete Jan Akkerman” uit: een 26 cd tellende oeuvrebox die zijn soloalbums bevat, alsmede zijn belangrijkste liveplaten, zijn werk van Johnny and his Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox en Focus én een cd vol nooit eerder uitgebracht materiaal. Anno 2019 geldt Jan Akkerman nog steeds als de meest invloedrijke gitarist van Nederlandse bodem. Steeds opnieuw weet hij een nieuwe generatie gitaristen in binnen- en buitenland te bereiken en te inspireren. Zijn platen en concerten vormen daarvan een afspiegeling: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is. Zijn passie voor de gitaar deelt hij niet slechts met zijn huidige bandleden Coen Molenaar (toetsen), David de Marez Oyens (bas) en Marijn van den Berg (drums), maar bovenal al jarenlang met zijn wereldwijde publiek. Let op: dit is een concert met staanplaatsen! Zaal open vanaf 20.30 uur; optreden start om 21.00 uur. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop; 25 euro aan de dagkassa.

Regisseur Jan Akkerman - Close Beauty Tour

Onbekend

Schrijvers Jan Akkerman - Close Beauty Tour

Onbekend

Cast Jan Akkerman - Close Beauty Tour

Onbekend

Bioscoopagenda van Jan Akkerman - Close Beauty Tour

Helaas draait Jan Akkerman - Close Beauty Tour niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-07-2020.

Jan Akkerman - Close Beauty Tour

Wil jij weten waar Jan Akkerman - Close Beauty Tour op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jan Akkerman - Close Beauty Tour draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jan Akkerman - Close Beauty Tour informatie

Benieuwd waar Jan Akkerman - Close Beauty Tour over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jan Akkerman - Close Beauty Tour. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jan Akkerman - Close Beauty Tour al heeft ontvangen.

Jan Akkerman - Close Beauty Tour trailer

Benieuwd of Jan Akkerman - Close Beauty Tour iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jan Akkerman - Close Beauty Tour jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jan Akkerman - Close Beauty Tour kunt kijken!