https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203760-5041deb8f10102cccbff4f83269b483ac837a66c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jane by Charlotte (2022)

AL
Een liefdevol portret van de legendarische Jane Birkin door haar dochter Charlotte Gainsbourg.

Bekijk trailer

Jane by Charlotte

AL
89 minuten 24-11-2022

Filmposter Jane by Charlotte

Een liefdevol portret van de legendarische Jane Birkin door haar dochter Charlotte Gainsbourg.

Charlotte Gainsbourg, bekend van rollen in onder andere Antichrist en Melancholia van Lars von Trier, debuteert als regisseur met een documentair portret van haar moeder, de iconische zangeres en actrice Jane Birkin. Het is een film over een vrouw met een rijk leven aan ervaringen en avonturen in een mate die maar weinig andere mensen kunnen evenaren, maar die onderweg ook hobbels kreeg. Bijvoorbeeld in haar stormachtige relatie met de al even legendarische zanger Serge Gainsbourg, met wie ze de controversiële maar populaire hit Je t'aime... moi non plus zong. We leren de twee opmerkelijke vrouwen kennen in een reeks intieme gesprekken over het leven, kunst en de liefde. Leven is creëren en creëren is leven: je begrijpt waar de creatieve driijfveren van Charlotte Gainsbourg vandaan komen als ze in het gezelschap is van haar onweerstaanbaar charismatische moeder. Jane By Charlotte is een onverwacht persoonlijk en poëtisch portret van een vrouw die velen van ons alleen denken te kennen.
Jane by Charlotte Jane by Charlotte Jane by Charlotte Jane by Charlotte Jane by Charlotte
Filmposter Filmposter Jane by Charlotte

Regisseur Jane by Charlotte

Charlotte Gainsbourg

Schrijvers Jane by Charlotte

Onbekend

Cast Jane by Charlotte

Jane Birkin
Charlotte Gainsbourg

Jane by Charlotte

Wil jij weten waar Jane by Charlotte op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jane by Charlotte draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jane by Charlotte informatie

Benieuwd waar Jane by Charlotte over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jane by Charlotte. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jane by Charlotte al heeft ontvangen.

Jane by Charlotte trailer

Benieuwd of Jane by Charlotte iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jane by Charlotte jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jane by Charlotte kunt kijken!