Janneke de Bijl - Dit is het nou (2021)

Janneke de Bijl - Dit is het nou

29-11-2021
We werken met de CoronaCheck-app. Zorg dat u op de avond een groen veld kunt tonen via uw QR-code. * Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao? In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor. Over Janneke de Bijl: Janneke is lid van Comedytrain, won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019.

Regisseur Janneke de Bijl - Dit is het nou

Onbekend

Schrijvers Janneke de Bijl - Dit is het nou

Onbekend

Cast Janneke de Bijl - Dit is het nou

Onbekend

Filmagenda van Janneke de Bijl - Dit is het nou

Janneke de Bijl - Dit is het nou

Wil jij weten waar Janneke de Bijl - Dit is het nou op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Janneke de Bijl - Dit is het nou draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Janneke de Bijl - Dit is het nou informatie

Benieuwd waar Janneke de Bijl - Dit is het nou over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Janneke de Bijl - Dit is het nou. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Janneke de Bijl - Dit is het nou al heeft ontvangen.

Janneke de Bijl - Dit is het nou trailer

Benieuwd of Janneke de Bijl - Dit is het nou iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Janneke de Bijl - Dit is het nou jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Janneke de Bijl - Dit is het nou kunt kijken!