Japón

Japón

122 minuten Drama 2001
Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,05
Rotten Tomatoes 81
Een man gaat op zoek naar de ideale plaats om een eind te maken aan zijn leven. Hij verlaat de stad en komt terecht in een verafgelegen majestueuze vallei. Daar trekt hij in bij een weduwe die door de rest van het dorp genegeerd wordt. Al na een paar dagen komt hij echter op zijn besluit terug. Reden daartoe is de neef van de vrouw die het huis wil afbreken. Bovendien ontstaat er een vriendschap tussen de man en de vrouw, die al snel uitgroeit tot een passionele liefdesrelatie.

Geregisseerd door

Carlos Reygadas

Schrijvers

Carlos Reygadas

Cast

Alejandro Ferretis
Magdalena Flores
Yolanda Villa
Martín Serrano

Bioscoopagenda van Japón

Helaas draait Japón niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2001.

Japón

Wil jij weten waar Japón op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Japón draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Japón informatie

Benieuwd waar Japón over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Japón. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Japón al heeft ontvangen.

Japón trailer

Benieuwd of Japón iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Japón jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Japón kunt kijken!