Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis (2022)

Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis

09-08-2022
Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis. Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. Het NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Afgelopen voorjaar speelde hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt. Over Het dreigt volslagen goed te komen (2020-2022): "Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden." NRC ●●●● "Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid." Theaterkrant “Zeldzaam podiumbeest” Jury LCF

Regisseur Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis

Onbekend

Schrijvers Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis

Onbekend

Cast Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis

Onbekend

Filmagenda van Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis

Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis

Wil jij weten waar Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis informatie

Benieuwd waar Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis al heeft ontvangen.

Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis trailer

Benieuwd of Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige kennis kunt kijken!