https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130395-c819ec18c7f459bfb4076c754a8ed3c8f8109714/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jasperina: Op eenzame hoogte (2019)

AL
De film van Simone de Vries is een boeiend portret van Jasperina de Jong op basis van archiefbeelden, foto’s en gesprekken met de cabaretière.

Jasperina: Op eenzame hoogte

AL
86 minuten 07-11-2019

Recensies Jasperina: Op eenzame hoogte

Filmposter Jasperina: Op eenzame hoogte

De film van Simone de Vries is een boeiend portret van Jasperina de Jong op basis van archiefbeelden, foto’s en gesprekken met de cabaretière.

Jasperina de Jong (81) woont met haar hond in een bos, teruggetrokken. Ze heeft alles al zo vaak verteld: hoe ze als meisje al mooi kon zingen maar eigenlijk balletdanseres wilde worden, hoe Wim Kan haar niet aannam wegens gebrek aan talent. Dat bleek een vergissing: ‘Pien’ ging een glansrijke carrière tegemoet, schopte tegen heilige huisjes, was een feministe pur sang - kostwinner, de eerste met een one-womanshow. Maar had ze tijd genoeg voor haar gezin? En hoe ging ze verder na de dood van Eric Herfst, haar liefde, haar echtgenoot, mentor en regisseur?
Jasperina: Op eenzame hoogte
Filmposter Filmposter Jasperina: Op eenzame hoogte

Regisseur Jasperina: Op eenzame hoogte

Simone de Vries

Schrijvers Jasperina: Op eenzame hoogte

Onbekend

Cast Jasperina: Op eenzame hoogte

Jasperina de Jong

Filmagenda van Jasperina: Op eenzame hoogte

Jasperina: Op eenzame hoogte

Wil jij weten waar Jasperina: Op eenzame hoogte op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jasperina: Op eenzame hoogte draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jasperina: Op eenzame hoogte informatie

Benieuwd waar Jasperina: Op eenzame hoogte over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jasperina: Op eenzame hoogte. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jasperina: Op eenzame hoogte al heeft ontvangen.

Jasperina: Op eenzame hoogte trailer

Benieuwd of Jasperina: Op eenzame hoogte iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jasperina: Op eenzame hoogte jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jasperina: Op eenzame hoogte kunt kijken!