Javier Guzman

Javier Guzman

28-03-2020

Recensies Javier Guzman

Na zijn zesde Sinterklaasconference en tweede Oudejaarsconference in 2018 speelt Javier nu zijn negende avondvullende show ‘Guzmán’. Het is het tweede programma in een trilogie, die begon met ‘Ga-Bie-Jer’ en afgesloten zal worden met ‘Francisco’. In ‘Guzmán’ kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat. Ben erbij!

Regisseur Javier Guzman

Onbekend

Schrijvers Javier Guzman

Onbekend

Cast Javier Guzman

Onbekend

Bioscoopagenda van Javier Guzman

Helaas draait Javier Guzman niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-03-2020.

Javier Guzman

Wil jij weten waar Javier Guzman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Javier Guzman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Javier Guzman informatie

Benieuwd waar Javier Guzman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Javier Guzman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Javier Guzman al heeft ontvangen.

Javier Guzman trailer

Benieuwd of Javier Guzman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Javier Guzman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Javier Guzman kunt kijken!