Jawaani Jaaneman (2020)

Jawaani Jaaneman

119 minuten 2020

Recensies Jawaani Jaaneman

Filmposter Jawaani Jaaneman

Een zorgeloze man van middelbare leeftijd brengt het grootste deel van zijn tijd op feestjes door met mooie vrouwen. Hij ontdekt plotseling dat hij de vader is van een jong meisje. Ze stelt hem voor aan haar 'hippie'-moeder. Net als hij denkt dat het niet erger kan worden, bezorgt zijn dochter hem opnieuw een schok wanneer ze vertelt dat ze zwanger is.

Bekijk het aanbod van Jawaani Jaaneman

Filmposter Filmposter Jawaani Jaaneman

Regisseur Jawaani Jaaneman

Onbekend

Schrijvers Jawaani Jaaneman

Onbekend

Cast Jawaani Jaaneman

Tabu
Saif Ali Khan
Alaya Furniturewala

Jawaani Jaaneman

Wil jij weten waar Jawaani Jaaneman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jawaani Jaaneman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jawaani Jaaneman informatie

Benieuwd waar Jawaani Jaaneman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jawaani Jaaneman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jawaani Jaaneman al heeft ontvangen.

Jawaani Jaaneman trailer

Benieuwd of Jawaani Jaaneman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jawaani Jaaneman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jawaani Jaaneman kunt kijken!