https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214034-c2688884e961ad9c7171d6392b7effd7ce71faa7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Je verrai toujours vos visages (2023)

AL
Onder de begeleiding van hulpverleners Paul en Judith komen daders en slachtoffers van diefstal met geweld bijeen om hun ervaringen te delen.

Je verrai toujours vos visages

AL
119 minuten 30-11-2023

Filmposter Je verrai toujours vos visages

Onder de begeleiding van hulpverleners Paul en Judith komen daders en slachtoffers van diefstal met geweld bijeen om hun ervaringen te delen.

In de hoopgevende Franse film Je verrai toujours vos visages snijdt Jeanne Herry (na Pupille) opnieuw een belangrijk sociaal thema aan. De film laat zien hoe we als mensen samen de wereld een stukje beter kunnen maken. Het herstelrecht biedt zowel daders als slachtoffers de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan in een veilige omgeving. Nassim, Issa en Thomas zijn veroordeeld voor diefstal met geweld. Grégoire, Nawelle en Sabine zijn slachtoffers van soortgelijke misdrijven. Onder begeleiding van hulpverleners Paul en Judith komt de groep bijeen om te praten over hun ervaringen. Tussen woede en hoop, en stiltes en woorden krijgen deze mensen een gezicht. Als wantrouwen langzaam overgaat in genegenheid, blijkt hoe belangrijk het is om te blijven praten. De film was een hit in Frankrijk en brengt een Franse sterrencast bijeen, met sterke rollen van onder meer Adèle Exarchopoulos, Leïla Bekhti, Gilles Lellouche, Miou-Miou, Jean-Pierre Darroussin en Dali Benssalah.

Bekijk het aanbod van Je verrai toujours vos visages

Regisseur Je verrai toujours vos visages

Jeanne Herry

Schrijvers Je verrai toujours vos visages

Onbekend

Cast Je verrai toujours vos visages

Adèle Exarchopoulos
Gilles Lellouche
Leila Bekthi
Miou-Miou
Jean-Pierre Darroussin
Dali Benssalah

Je verrai toujours vos visages

Wil jij weten waar Je verrai toujours vos visages op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Je verrai toujours vos visages draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Je verrai toujours vos visages informatie

Benieuwd waar Je verrai toujours vos visages over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Je verrai toujours vos visages. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Je verrai toujours vos visages al heeft ontvangen.

Je verrai toujours vos visages trailer

Benieuwd of Je verrai toujours vos visages iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Je verrai toujours vos visages jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Je verrai toujours vos visages kunt kijken!