https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212320-f5ac7a7341bbb35a60e076c5280690430d9c0ba3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jeanne du Barry (2023)

12
Door haar schoonheid en charme lukt het een jonge vrouw aan de arbeidersklasse te ontsnappen en een belangrijke plek in het hof van Lodewijk XV te verwerven.

Jeanne du Barry

12
117 minuten 14-09-2023

Filmposter Jeanne du Barry

Door haar schoonheid en charme lukt het een jonge vrouw aan de arbeidersklasse te ontsnappen en een belangrijke plek in het hof van Lodewijk XV te verwerven.

Als vrouw uit de arbeidersklasse snakt de jonge Jeanne Vaubernier naar een hogere status, een haast onmogelijke droom die toch uitkomt door haar charmes; stapje voor stapje lukt het haar de sociale ladder te bestijgen. Wanneer ze koning Lodewijk XV ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Ze wordt zijn courtisane. Een schandaal in Versailles, want niemand wil een straatmeisje aan het hof. Openingsfilm van het Filmfestival van Cannes.

Bekijk het aanbod van Jeanne du Barry

Regisseur Jeanne du Barry

Maïwenn

Schrijvers Jeanne du Barry

Onbekend

Cast Jeanne du Barry

Johnny Depp
Maïwenn
Benjamin Lavernhe
Melvil Poupaud
Pierre Richard
Pascal Greggory
India Hair

Jeanne du Barry

Wil jij weten waar Jeanne du Barry op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jeanne du Barry draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jeanne du Barry informatie

Benieuwd waar Jeanne du Barry over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jeanne du Barry. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jeanne du Barry al heeft ontvangen.

Jeanne du Barry trailer

Benieuwd of Jeanne du Barry iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jeanne du Barry jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jeanne du Barry kunt kijken!