Stray Dogs (2012)

Stray Dogs

138 minuten Drama 2012

Recensies Stray Dogs

Metacritic: 84,1
MovieMeter: 2,9
Rotten Tomatoes 88

Filmposter Stray Dogs

Een man heeft geen vaste baan.Hij drinkt teveel en heeft moeite zijn woede in bedwang te houden. Zijn vrouw heeft hem daarom verlaten en hun twee kinderen bij hem achtergelaten. Om toch aan geld te komen staat hij soms op straat met grote advertentieborden voor dure, luxe appartementen. Zelf woont hij in een klein sloopflatje, waar elektriciteit en water zijn afgesloten. Zijn wens is om met zijn kinderen en zijn ex in een van de nieuwe appartementen te gaan wonen. Als de slopers ineens op de stoep staan, wordt zijn situatie echt ernstig.
Filmposter Filmposter Stray Dogs

Regisseur Stray Dogs

Ming-liang Tsai

Schrijvers Stray Dogs

Ming-liang Tsai

Peng Fei Song

Cheng-Yu Tung

Cast Stray Dogs

Kang-sheng Lee
Yi-Ching Lu
Kuei-Mei Yang
Shiang-Chyi Chen

Alternatieve titels

Jiao You

Stray Dogs

Filmagenda van Stray Dogs

Stray Dogs

Wil jij weten waar Stray Dogs op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stray Dogs draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stray Dogs informatie

Benieuwd waar Stray Dogs over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stray Dogs. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stray Dogs al heeft ontvangen.

Stray Dogs trailer

Benieuwd of Stray Dogs iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stray Dogs jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stray Dogs kunt kijken!